Partycentrum 't Centrum

‘t Centrum van de gezelligheid

‘t Centrum in De Lier is het allround-partycenter van de Ambivent Groep. Eigenlijk kan alles in ‘t Centrum, met z’n grote verscheidenheid aan capaciteit. Met de uiteenlopende capaciteit in zalen is het een ideaal decor voor particuliere en zakelijke evenementen.

Impressie

Waarvoor is ‘t Centrum ideaal geschikt?

Het centrum van ‘t Centrum is de grote zaal. Met een capaciteit tot 150 personen kunt u er een groot gezelschap kwijt. Ideaal dus voor een bruiloft of een congres. Alle faciliteiten om uw gasten goed te ontvangen zijn er te vinden. Binnen no-time krijgt de ruimte een metamorfose tot feestzaal of congresruimte. De kleinere zalen lenen zich weer voor tal van andere bijeenkomsten.

  • Bruiloften, van de allereerste keer tot en met een gouden (50 jaar) of diamanten bruiloft (60 jaar)
  • Recepties, zowel particulier als zakelijk
  • Een verjaardag die u graag buiten de deur wilt houden
  • Een congres of een meeting met de zaak
  • Bedrijfspresentaties en workshops

'Mede door de inzet van u en uw medewerkers is ons “feest” meer dan geslaagd. We glunderen nog steeds als we terugdenken aan vorige week zaterdag. Ook van veel van onze gasten hebben we alleen maar lovende commentaren gehoord over de ambiance en het goede eten. We zijn erg tevreden over de service van de Ambiventgroep. En wat de gemaakte afspraken betreft: die zijn allemaal perfect nagekomen. Er werd ook adequaat gereageerd op onze nagekomen wensen. Nogmaals: niets dan lof. 'Familie van Vliet - Ruyterzaal - 28 mei 2016
Bekijk alle referenties

Contact

Bezoekadres
Hoofdstraat 100, 2678 CM De Lier

Contactgegevens
Telefoon 0174 51 26 32
E-mail info@het-centrum.nl

Bereikbaarheid
Toevallig of niet, ‘t Centrum ligt centraal. Hoofdstraat 100 in De Lier is goed bereikbaar vanuit alle andere Westlandse kernen. Ook voor uw gasten uit Rotterdam. Delft, Den Haag en andere steden is het eenvoudig te vinden.

Parkeren
Parkeerruimte is er in de directe omgeving. Gratis bovendien. Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl