Partycentrum 't Centrum

‘t Centrum van de gezelligheid

‘t Centrum in De Lier is het allround-partycenter van de Ambivent Groep. Eigenlijk kan alles in ‘t Centrum, met z’n grote verscheidenheid aan capaciteit. Met de uiteenlopende capaciteit in zalen is het een ideaal decor voor particuliere en zakelijke evenementen.

Impressie

Online offerte maken

Binnen 5 minuten een offerte voor uw feest of bruiloft!

U kunt nu uw eigen offerte helemaal zelf online samenstellen. Zo heeft u een goede indicatie van uw prijsopgave voordat u een afspraak bij ons hoeft te maken. Bent u klaar met uw offerte maken? Dan kunt u (online) een afspraak inplannen om uw offerte in detail te bespreken.

Waarvoor is ‘t Centrum ideaal geschikt?

Het centrum van ‘t Centrum is de grote zaal. Met een capaciteit tot 150 personen kunt u er een groot gezelschap kwijt. Ideaal dus voor een bruiloft of een congres. Alle faciliteiten om uw gasten goed te ontvangen zijn er te vinden. Binnen no-time krijgt de ruimte een metamorfose tot feestzaal of congresruimte. De kleinere zalen lenen zich weer voor tal van andere bijeenkomsten.

  • Bruiloften, van de allereerste keer tot en met een gouden (50 jaar) of diamanten bruiloft (60 jaar)
  • Recepties, zowel particulier als zakelijk
  • Een verjaardag die u graag buiten de deur wilt houden
  • Een congres of een meeting met de zaak
  • Bedrijfspresentaties en workshops

'De voorbereidingen vooraf waren goed met jullie door gesproken alles was duidelijk omschreven, tussen door kon ook altijd even iets gemaild worden en kregen we snel reactie terug, of we konden langs komen. Wij hebben het in elk geval naar ons zin gehad en de avond was ook zeer goed georganiseerd. We zouden jullie dan ook van harte aanbevelen bij andere mensen die een feest willen geven. Van veel gasten die op ons feest waren ook goede reacties gekregen dus dat zegt wel wat. 25 jaar geleden toen wij gingen trouwen was jullie locatie helaas al bezet en moesten we uitwijken naar een andere locatie, maar nu konden we dan 25 jaar later het feest alsnog bij jullie vieren! Top en bedankt voor alles.'Arend en Diana van den Berg - 't Centrum - 25 september 2018
Bekijk alle referenties

Contact

Bezoekadres
Hoofdstraat 100, 2678 CM De Lier

Contactgegevens
Telefoon 0174 51 26 32
E-mail info@deambiventgroep.nl

Bereikbaarheid
Toevallig of niet, ‘t Centrum ligt centraal. Hoofdstraat 100 in De Lier is goed bereikbaar vanuit alle andere Westlandse kernen. Ook voor uw gasten uit Rotterdam. Delft, Den Haag en andere steden is het eenvoudig te vinden.

Parkeren
Parkeerruimte is er in de directe omgeving. Gratis bovendien. Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bereken route

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl