Jubileum – Huisartsenpost Westland – De Zwethburch

Op zaterdag 30 september was het zo ver, het jubileum van Huisartsenpost Westland. De Huisartsen werden verwelkomd met een heerlijke kop koffie en konden plaatsen nemen bij een presentatie van interessante gastsprekers. Na de presentatie kregen de Huisartsen een overheerlijk stuk taart en kon het feest van start gaan.

Het tweede gedeelte van de middag bestond uit een activiteit. Voorafgaand had iedereen de keus om deel te nemen aan één van de twee activiteiten, de Master Expeditie of een Wandeling door de Zeven Gaten.

Activiteit 1: De Master Expeditie is een unieke combinatie tussen het welbekende Expeditie Robinson en de populaire Escape rooms. Weten jullie als team te ontsnappen uit de Master Escape, de geheimen te ontrafelen van de Mystery Master en kunnen jullie alle ingrediënten verzamelen om de allerlekkerste cocktail te maken?

Activiteit 2: Een wandeling door natuurgebied De Zeven Gaten onder begeleiding van een professionele gids is iets wat nog bijna nooit is gebeurd. Het is een prachtige en unieke wandeling door het natuurgebied waar De Zwethburch aan grenst.

“Het is een unieke ervaring! Je loopt of fietst vaak langs het natuurgebied zonder dat je weet wat daar zich afspeelt. Nu ik deel heb genomen aan deze wandeling kijk ik heel anders naar het natuurgebied. Onwijs leuk om het van dichtbij gezien te hebben!”

Na de activiteiten ging de borrel van start en konden de partners van Huisartsenpost Westland aansluiten. Het werd een feestelijke avond met een overheerlijke culinaire invulling en gezellige muziek waarop gedanst werd tot aan het einde van de avond.

“Het was een geslaagde dag, een jubileum om niet snel te vergeten!”

Wilt u ook uw ook een onvergetelijk jubileum vieren? Neem contact op met De Ambivent Groep. Wij ontwikkelen graag een uniek concept dat past bij u en uw bedrijf. Dit kan gerealiseerd worden op een van onze sfeerlocaties, maar ook op uw eigen locatie.

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl