Familiedag - Certhon - Zwethburch

Op zondag 19 november 2017 hebben wij de familiedag voor het bedrijf Certhon mogen organiseren. Zij kwamen met de vraag of De Zwethburch omgetoverd kon worden tot een waar Winter Wonderland, wat een uitdaging! Wij zouden De Ambivent Groep niet zijn als we deze uitdaging niet aan durfde te gaan. Wij hebben alles uit de kast gehaald en wat is het gaaf geworden!

Wat is er nu mooier dan een erf van een oude boerderij op te lopen in de sneeuw en te worden verwelkomd door prachtige lichtjes, de geur van warme chocolademelk en glühwein? Niets toch?! Dit was het idee achter de familiedag van Certhon. Het creëren van een waar Winter Wonderland dat oud en jong aanspreekt. Dat is geslaagd! Voor zowel jong als oud waren er dingen te doen.

De kinderen konden zich buiten uitleven op een winter thema springkussen, rodeo eland en een bibberspiraal. Binnen konden ze zich laten schminken, kleuren en was er een tafel vol lekkers. Omdat er genoeg te doen was voor de kinderen konden de volwassen genieten van een optreden van de look a like “Guus Meeuwis”, heerlijke hapjes en een drankje.

Het diner van de was ook geheel in thema, binnen en buiten waren diverse kraampjes gemaakt waar verschillende winterse gerechten gehaald konden worden. De gasten kon buiten genieten van een heerlijke winterse BBQ, erwtensoep en pannenkoeken. Binnen stond een kraampje met stamppotten en puntzakjes met Roseval aardappeltjes. Het diner werd afgesloten met een dessert in thema, apfelstrudel!

Daarna kon de gasten nog genieten van heerlijke muziek en een drankje, iedereen verliet de Zwethburch in het donker, wat er toen nog sfeervoller uitzag! Wat was dat een onwijs leuke familiedag om te mogen organiseren en meemaken!

Terug naar het overzicht

Ook een bedrijfsfeest organiseren?

Bel 0174 51 26 31 of mail info@deambiventgroep.nl