Bedrijfsuitje - DRV - Boerderij Burgersdijk

Een bedrijfsuitje waarbij je tussendoor niet van locatie hoeft te wisselen, ideaal! Dat dacht de organisatie van het bedrijfsuitje voor DRV Accountants & adviseurs ook. Op onze locatie, Boerderij Burgersdijk kan je alle kanten op en je hebt alle ruimte voor jezelf. Daarom konden wij voor DRV de Master Expeditie organiseren. De Master Expeditie is een combinatie tussen het welbekende Expeditie Robinson en de populaire Escape rooms.

Het bedrijfsuitje van DRV begon gelijk goed, iedereen werd ontvangen met een heerlijk gebakje en een goede kop koffie. De sfeer onder de gasten was enthousiast, ze waren erg benieuwd naar hetgeen wat ze gingen doen. De Master Expeditie, wat zou dat inhouden? Wat moeten we doen?

De teams werden verdeeld door het trekken van een gekleurd lintje die zij vervolgens om zijn of haar hoofd moesten doen. De teams strijden tegen elkaar om zich uiteindelijk de Master te kunnen noemen.

Tussen de diverse activiteiten was er nog een pauze. Even een moment met je team om op adem te komen en de strategie door te spreken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje om nieuwe energie op te doen.

Na de Master Expeditie was er een borrel, een heerlijke BBQ en gezellige muziek. Ter afsluiting van het bedrijfsuitje kwam de ijsfiets langs met heerlijk zelfgemaakt schepijs.

“Het uitje was echt helemaal top we hebben alleen maar positieve berichten ook van collega’s gekregen. De spellen die we moesten doen waren erg leuk in elkaar gezet. De BBQ smaakte ook top. Wij hebben al met al een super geslaagde dag gehad.”

Wilt u ook een geheel verzorgd bedrijfsuitje organiseren? Neem contact op met De Ambivent Groep en vraag naar de diverse mogelijkheden.

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl