Zo heb je nog nooit vergaderd!

Wij geven je 4 manieren!

‘Even levelen’, ‘klankborden’, of ‘sparren’. Is de enige manier waarop jouw bedrijf de sleur aan vergaderingen probeert te doorbreken door zulk soort woorden te gebruiken? Dat kan veel makkelijker. Wij geven je 4 manieren zoals je nog nooit hebt vergaderd:

1. Wandelend

Vraag je collega zijn jas te pakken en loop lekker een blokje om. Iets wat Apple oprichter Steve Jobs geregeld deed. Waarom? Het verhoogt je creativiteit, je productiviteit en je concentratievermogen, blijkt uit onderzoek. Het is natuurlijk ook een gezonde onderbreking. Moet het wel goed weer zijn!

2. Thuis

Oké, het hoeft niet per se in je eigen huis. Maar je kunt tegenwoordig gewoon een kantoorpand huren dat is ingericht als een woonhuis. Amsterdam staat er vol mee! Je gaat zitten op de bank met je voeten boven het vloerkleed en kunt zo een ongedwongen vergadering beginnen.

3. Sociaal

Wil je meer middenin de samenleving staan? Denk dan eens aan een vergadering op een locatie met een sociaal tintje. Niet alleen in restaurants en cafés, maar ook op meeting locaties kunnen minder begaafden of mensen met een verstandelijke beperking je van dienst zijn. Contact met verschillende soorten mensen kan zo zeer inspirerend werken.

4. Groen

Duurzaamheid lijkt tegenwoordig een vast ingrediënt voor alle bedrijven. Van het printpapier tot de leaseauto en alles daartussen in. Niet gek dus dat je tegenwoordig ook duurzame vergaderlocaties kunt boeken. Daar moet je dan wel met het openbaar vervoer of op de fiets naar toe.

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl