Winter Wonderland

Winter Wonderland

Stel je voor, je loopt door de sneeuw het erf van een oude boerderij op en in de verte zie je allemaal lichtjes die de boerderij prachtig verlichten en de geur van warme chocolademelk en Glühwein komen je tegemoet. Bijna een magisch gevoel, vind je niet? Dit is het gevoel en de sfeer die wij willen creëren tijdens jullie bezoek aan het Winter Wonderland van de Zwethburch! Warm, hartelijk en gezellig.

Opzoek naar een unieke locatie voor een geheel verzorgde kerst borrel/diner of nieuwjaarsreceptie om nooit te vergeten? Dan is het Winter Wonderland arrangement wellicht iets voor jullie.

Wat houd het Winter Wonderland arrangement in?

Jullie worden ontvangen met warme chocolademelk en Glühwein. Er wordt rondgegaan met diverse winterse hapjes. Verspreid over de locatie staan verschillende foodstands geheel in winters thema. Denk hierbij aan een winterse BBQ, stamppotten, roseval aardappeltjes met pulled pork en als dessert heerlijke apfelstrudel.

Mogelijkheden

Natuurlijk is het mogelijk om het arrangement naar jullie wensen aan te passen. Zijn jullie benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij helpen jullie met veel plezier verder!

Arrangement

vanaf 100 personen, tijdsduur 5 uur

Ontvangst met winters welkomstdrankje

Consumpties uit het binnenlandse assortiment

Buffet met warme chocolademelk en glühwein

2 x Hapje in winterthema

Winter BBQ en diverse eetstands

Dessert

Kerstdecoratie

Prijs: € 70,00 p.p. exclusief BTW en locatiehuur

Winter Wonderland - De Zwethburch

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl