The Christmas Pubquiz

Het einde van 2018 komt eraan, het moment om samen met collega’s het jaar af te sluiten op een gezellige manier! The Christmas Pubquiz is de perfecte manier om de standaard kerstborrel op te leuken. Trek samen met al je collega’s jullie mooiste kersttrui uit de kast en ontdek wie de echte Christmas expert is! Wij kunnen je garanderen dat het een komische avond of middag zal worden waar gezelligheid en een gezonde competitie centraal staan.

Hoe werkt het?

The Christmas Pubquiz staat geheel in het teken van kerst! Hoe kan het ook anders? Jullie krijgen eerst een introductie en speluitleg, vervolgens zal de groep in teams worden verdeeld. Tijdens de quiz zijn er verschillende rondes met iedere ronde een ander thema. In elke ronde zijn er punten te verdienen. Het team met de meeste punten mogen zich de Christmas expert van jullie bedrijf noemen!

Mogelijkheden

The Christmas Pubquiz is uitvoerbaar op onze locaties De Zwethburch, boerderij Burgersdijk en ‘t Centrum. Het is ook mogelijk dat wij The Christmas Pubquiz bij jullie op locatie verzorgen. De quiz is ook te combineren met een diner. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij zullen jullie met veel plezier verder helpen!

Arrangement

Vanaf 35 personen, tijdsduur 4 uur

The Christmas Pubquiz

Onbeperkt drank uit het binnenlandse assortiment

Nootjes/zoutjes op tafel

2x rondgang met koude gecombineerde hapjes

2 x rondgang warme bittergarnituur met o.a. bitterballen, kipnuggets, gehaktballetjes, mini kaassoufflés

Rondgang met in meters bier gepresenteerd zakje patat met mayonaise

Prijs: € 40,00 p.p. inclusief BTW en exclusief locatiehuur

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl