Hoe jullie Winter Wedding een Wonder wordt!

Wat is er romantischer dan een huwelijksaanzoek in een met sneeuw bezaaid park tijdens kerst? Een huwelijksceremonie onder een altaar met sneeuw in het nieuwe jaar! De winter is een prachtig seizoen dat zich uitstekend leent voor een unieke bruiloft. Wij van De Ambivent Groep weten precies hoe je van een Winter Wedding een Wonder maakt en delen dat graag met je:

Laat het sneeuwen

Oké, dat kun je natuurlijk niet helemaal zelf bepalen. Maar met een beetje hulp kan je fotograaf dat wel! Creëer zachtjes neerdwarrelend sneeuw als je op komt lopen naar het altaar, of als je de openingsdans van de feestavond verzorgt. Bezaai de eettafels met sneeuwvlokken, versier de bar met lichtgevende ijspegels en plaats persoonlijk gemaakte ijssculpturen buiten bij de ingang. De winter is de enige tijd waarin dat kan en maakt je bruiloft nog magischer. Zet je fotograaf hard aan het werk en laat hem alle magische momenten vereeuwigen.

Draag winterse attributen voor de bruidsfoto’s

Nu we het toch over de fotografie hebben. Draag winterse attributen voor de bruidsfoto’s. In de warme zomer moet je je zo dun mogelijk kleden zodat je niet met bezweette oksels of een door de hitte rood aangelopen hoofd op de foto staat. Voor de winter geldt het tegenovergestelde. Je kunt saffierblauwe attributen in je bruidskleding verwerken, een mooi (nep)bontje omdoen en al je bruidsmeisjes een sneeuwwitte mantel over hun jurk laten dragen. Misschien nog wel het beste van alles is dat je je oncomfortabele hoge hakken kunt omruilen voor supermakkelijke sneeuwlaarzen!

Zorg voor warme en sfeervolle gerechten

Maar sneeuw en ijs hoeft niet het enige thema van je winterbruiloft te zijn. Zorg voor warme en sfeervolle gerechten. Je gasten zullen door de koude temperaturen extra blij zijn met warme chocolademelk, Baileys, glühwein, of Ierse koffie. Zorg voor marshmallows bij de vuurkorven en als men honger begint te krijgen serveer je als hoofdgerecht geroosterde eend met wilde bospaddenstoelen. Een treffend dessert is dan een bosvruchten cake of een donkere chocolademousse. Beiden natuurlijk besprenkeld met poedersuiker om toch weer dat sneeuwthema terug te brengen.

Vlieg naar een zonovergoten eiland voor je huwelijksreis

Heb je na die winterbruiloft wel genoeg sneeuw gezien? Vlieg naar een zonovergoten eiland voor je huwelijksreis. Al liggend in je hangmat aan de Middellandse Zee kun je dan terugdenken aan je Winter Wonder Wedding en hoe je het beste van twee werelden hebt gecombineerd: een unieke bruiloft geheel in winterthema, afgesloten met een zorgeloze zomerse huwelijksreis.

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl