All-In 90s BBQ SummerQuiz

All-In 90s BBQ SummerQuiz

Vamos a la playa, Samba de Janeiro, Sex On the Beach…Klinkt dit u nog bekend in de oren, deze zwoele zomerhits uit de jaren 90? Samen met vele andere herinneringen komen ze voorbij tijdens dit unieke All-In 90s BBQ SummerQuiz arrangement. In gezelschap van uw collega’s volop genieten van de summer vibes uit de ‘goeie ouwe tijd’. Compleet verzorgd in combinatie met een heerlijke BBQ en onbeperkt drank op onze unieke en sfeervolle locatie, Boerderij Burgersdijk. Veel beter kan een zomers feestje toch niet worden?

Wat houd de 90s BBQ SummerQuiz in?

Deze SummerQuiz is een zomerse variant van ons reguliere 90s Nostalgia Spel. Gezelligheid, hilariteit en jaren 90 nostalgie staan nog steeds centraal in deze zinderende quiz alleen zijn de vragen, filmpjes en muziekfragmenten iets meer toegespitst op zon,zee,strand, zomer en vakantie herinneringen uit de jaren 90.

Verdeeld in teams gaan jullie onderling de strijd met elkaar om de meeste flippo’s te verdienen in verschillende rondes zoals de 90s News Quiz, Reclames Raden, Het Rad van Fortuin en natuurlijk de 90s muziekronde met extra veel zomerhits.

Extra mogelijkheden

Voor de ultieme 90s experience is dit arrangement uitbreidbaar met allerlei leuke extra’s. Zo kunt u, eenmaal in de stemming, een 90s Afterparty bijboeken. Na de spanning van de strijd even lekker de voetjes van de vloer op de welbekende 90s hits.
U kunt ook spelonderdelen op maat laten maken met vragen, foto’s en filmpjes van uw bedrijf in het spel verwerkt.
Wilt u een blijvende herinnering aan dit feest overhouden? Boek dan onze professionele fotograaf om het hele evenement van A tot Z voor u vast te leggen.

Waar en voor wie?

Het All In 90s BBQ SummerQuiz arrangement wordt georganiseerd bij Boerderij Burgersdijk inclusief een BBQ en onbeperkt drank. Ideaal als bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding of jubileum.

Arrangement

vanaf 35 personen, tijdsduur 4 uur

Professionele entertainers

Spelmateriaal

Digitale spelpresentatie

90s Decoratie

Prijs voor het winnende team

Digitale uitnodiging

Organisatiekosten

BBQ

4 uur drankarrangement

Vanaf: € 79,50 p.p. exclusief BTW

Optioneel

Ontvangst met zomerse cocktail

Hapjes & snacks

Fotograaf+digitaal fotoalbum

90s afterparty (1 of 2 uur)

Lunch

Spelonderdelen op maat

Terug naar het overzicht

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl