De Ambivent Groep

Eén groep met drie feestelijke locaties in beheer

Achter ‘t Centrum, Boerderij Burgersdijk en De Zwethburch staat de Ambivent Groep. Onder die naam bundelen we alle activiteiten achter de schermen. Met drie verschillende mogelijkheden bieden we particulieren, bedrijven en verenigingen meer keus in locaties. Elke locatie is weer anders. Overal bent u verzekerd van iets wat onmisbaar is voor uw feest of evenement: sfeer en gastvrijheid. Daar staan we om bekend bij de Ambivent Groep.

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Catering, aankleding, entertainment: uw wensen vertalen we in een offerte op maat. Ondertussen delen we graag onze ervaring door u te verrassen met even praktische als inspirerende tips en adviezen. En hét voordeel van de Ambivent Groep is dat we altijd een locatie hebben die bij uw budget past: het allround-gebouw ‘t Centrum, de landelijke luxe van Boerderij Burgersdijk of de exclusiviteit van De Zwethburch!

Goed geregeld

Eenmaal op de dag zelf laten we niets aan het toeval over. We werken met vaste toeleveranciers en een eigen enthousiast team. Eén voor één specialisten die begrijpen hoe belangrijk deze dag voor u is. Of het nu een receptie is of een zakelijk arrangement.
De Ambivent Groep heet u feestelijk welkom!

'Op 6 september 2014 hebben wij onze bruiloft gevierd in Partycentrum 't Centrum in de Lier. Vanaf het eerste moment waren wij gelijk enthousiast over de uitstraling van de locatie en het enthousiasme van Wouter. De receptie was op het sfeervolle terras buiten, daarna in de Piet Hein zaal heerlijk gegeten en als afsluiting een top feest in de Ruyterzaal! Alles werd de hele dag super geregeld door het geweldige personeel!'Joost en Patricia Arkesteijn
Bekijk alle referenties

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl