De Ambivent Groep

Eén groep met twee feestelijke locaties in beheer

Achter ‘t Centrum en De Zwethburch staat de Ambivent Groep. Onder die naam bundelen we alle activiteiten achter de schermen. Met verschillende mogelijkheden bieden we particulieren, bedrijven en verenigingen meer keus in locaties. Elke locatie is weer anders. Overal bent u verzekerd van iets wat onmisbaar is voor uw feest of evenement: sfeer en gastvrijheid. Daar staan we om bekend bij de Ambivent Groep.

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Catering, aankleding, entertainment: uw wensen vertalen we in een offerte op maat. Ondertussen delen we graag onze ervaring door u te verrassen met even praktische als inspirerende tips en adviezen. En hét voordeel van de Ambivent Groep is dat we altijd een locatie hebben die bij uw budget past: het allround-gebouw ‘t Centrum of de exclusiviteit van De Zwethburch!

Goed geregeld

Eenmaal op de dag zelf laten we niets aan het toeval over. We werken met vaste toeleveranciers en een eigen enthousiast team. Eén voor één specialisten die begrijpen hoe belangrijk deze dag voor u is. Of het nu een receptie is of een zakelijk arrangement.
De Ambivent Groep heet u feestelijk welkom!

'We hebben ons 50 Jarig huwelijks feest bij jullie als een succes ervaren,we ontvingen veel positieven reacties voor de locatie bediening en ook het buffet was uitstekend. We zullen het centrum zeker aanbevelen, en willen je bedanken voor de prettige samenwerking. 'Fam. Duijndam - 't Centrum - 14 september 2019
Bekijk alle referenties

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl