De Ambivent Groep

Eén groep met twee feestelijke locaties in beheer

Achter ‘t Centrum en De Zwethburch staat de Ambivent Groep. Onder die naam bundelen we alle activiteiten achter de schermen. Met verschillende mogelijkheden bieden we particulieren, bedrijven en verenigingen meer keus in locaties. Elke locatie is weer anders. Overal bent u verzekerd van iets wat onmisbaar is voor uw feest of evenement: sfeer en gastvrijheid. Daar staan we om bekend bij de Ambivent Groep.

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Catering, aankleding, entertainment: uw wensen vertalen we in een offerte op maat. Ondertussen delen we graag onze ervaring door u te verrassen met even praktische als inspirerende tips en adviezen. En hét voordeel van de Ambivent Groep is dat we altijd een locatie hebben die bij uw budget past: het allround-gebouw ‘t Centrum of de exclusiviteit van De Zwethburch!

Goed geregeld

Eenmaal op de dag zelf laten we niets aan het toeval over. We werken met vaste toeleveranciers en een eigen enthousiast team. Eén voor één specialisten die begrijpen hoe belangrijk deze dag voor u is. Of het nu een receptie is of een zakelijk arrangement.
De Ambivent Groep heet u feestelijk welkom!

'Mijn moeder heeft genoten van het feest, en wij en alle gasten ook. We hadden fantastisch weer, konden tot ‘s avonds buiten zitten en werden heerlijk verwend met alle hapjes en drankjes. Mede namens mijn moeder hartelijk dank! 'Yvonne - 't Centrum - 30 juni 2018
Bekijk alle referenties

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl