Catering

Een feestje op uw eigen locatie…

Hoewel De Ambivent Groep diverse sfeerlocaties heeft die zeer geschikt zijn voor een feestje, verzorgen wij ook feesten op locatie. In overleg met u kunnen we de volledige verzorging van uw tuinfeest, bedrijfsfeest of receptie aan huis op ons nemen.

De Ambivent Groep op locatie

Zowel voor particulieren als voor bedrijven zijn wij in staat een evenement op locatie te verzorgen. Wij kunnen, na overleg, u alle regelzaken uit handen nemen. Van de catering tot de statafels, van de buffetten tot aan de muzikale omlijsting, De Ambivent Groep kan het voor u regelen. Met onze ervaring en uw locatie wordt dat een groot succes!

Allereerst zullen wij uw wensen inventariseren, zodat we u een perfect plan van aanpak kunnen presenteren. Aan alles wordt gedacht. Wilt u bijvoorbeeld een warm of koud buffet? Bijna alles is mogelijk! Ook kunnen wij voor u professioneel bedienend personeel regelen, hebben wij een uitgebreide lijst met bands en artiesten die uw feest muzikaal kunnen aankleden én zorgen we er voor dat na afloop alles weer keurig opgeruimd achterblijft. Een feest door De Ambivent Groep, daar heeft u geen omkijken naar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl