Catering

We maken van uw bedrijf, huis of winkel een feestlocatie!

Geeft u een feestje thuis? Komen al uw dealers langs op de zaak voor een bedrijfspresentatie? Lanceert u een nieuwe collectie in de winkel? Of gewoon iets te vieren, maar geen zin om de horeca in eigen hand te houden? Gelijk heeft u. Zeker als er professionele partners zijn als de Ambivent Groep. We staan bekend om onze uitstekende horecafaciliteiten. En dat niet alleen: u kunt ons ook inschakelen om de horeca op elke locatie te verzorgen!

Waar kunt u aan denken?

  • Een verjaardag of een diner voor familie en vrienden thuis. Geen rommel in de keuken, de Ambivent Groep regelt het allemaal. Van welkomstdrankje tot vijf-gangen-diner.
  • Een open dag van het bedrijf. Daar hoort een hapje en een drankje bij. Maar liever niet te veel rompslomp. Dankzij onze medewerkers ontbreekt het uw gasten aan niets.
  • Een opening van uw nieuwe winkel. Natuurlijk serveert u een feestelijk glas. Hapje erbij? Maar dan wel graag professioneel.
  • Een open dag van uw instelling. Verwacht u op een dag veel bezoekers of gasten? En wilt u tijdelijk een horecateam inschakelen dat weet hoe het hoort? Bel ons.

Bekijk de mogelijkheden

Liever direct contact?

Bel 0174 52 86 13 of mail info@deambiventgroep.nl